Site Loader

Att slippa köa tillsammans med andra. Att slippa dra sig ut i kylan och att slippa bli störd av andra människor som inte tar hänsyn till att du är på bio för att faktiskt se på filmen som visas och att du inte har ett intresse av att lyssna på deras senaste inköp när det pratas med vännen bredvid. Är dessa inte anledningar nog för att få dig att inse att ett hemmabiosystem är bland det allra bästa som finns? De allra flesta som är ute efter ett hemmabiosystem vill såklart ha ett perfekt ljud och här räcker inte de vanliga högtalarna på tv:n till utan du behöver högtalare, en förstärkare och så behöver du såklart en stor påse med popcorn, ett härligt sällskap och stora sköna fåtöljer att krypa ner i.

 

Vad är ett hemmabiosystem?

Enkelt och kort uttryckt är en hemmabio den enhet som tar emot ljudsignaler från exempelvis din DVD spelare och skickar sedan vidare ljudet till ditt antal högtalare, oftast 5.1- ljud (sex olika ljudkanaler) . Men de senaste åren har tekniken gjort att vi numera har tillgång till 6.1, 7.1 och till och med 11.2 vilket såklart förstärker hemmabio upplevelsen och kan ge ljudeffekter utan dess like. Under de senare åren har försäljningen av hemmabiosystem minskat något bland annat på grund av de mycket enklare och kanske mer praktiska soundbar högtalare som numera finns på marknaden. Trots det vågar vi påstå att soundbar högtalarna missar en viktig fördel då man tappar ljudbilden bakom sig.

 

Samsung hemmabio

Samsung är en av de största aktörerna på marknaden, de kräver att man har en kompatibel Samsung TV vilket de är de enda på marknaden att göra. De är gamla i gemet och deras senaste hemmabio paket väger endast 1.9 kilo och har en uteffekt på 1000w och här listar vi andra olika anledningar till att älska just Samsungs hemmabiosystem. Numera är samsungs hemmabio anläggningarna trådlösa vilket ger en helt annan slags flexibilitet då man kan rotera högtalarna för att maximera sin film upplevelse. Den senaste hemmabio anläggningen från Samsung är Samsung 5.1 Ch Blu-ray Hemmabiosystem J5550, den tillhör bland de billigare på marknaden och hamnar nästan alltid i topp när det kommer till hemmabio undersökningar gjorda i branschen eller av användare. I många undersökningar konkurrerar den eller jämställs som helt likvärdig med de allra största hemmabio anläggningarna. Den nya samsung anläggningen är lätt att använda och du är själv med och bygger ditt hemmabiosystem helt ifrån grunden. Ljudet är i absoluta världsklass och anläggningen kommer med 5.1 kanaler, du kan numera starta de inbyggda apparna snabbare än tidigare och den förbättrade TV store appen erbjuder cirka 250 olika titlar. Blue Ray spelaren ger dig en fantastisk 3D upplevelse och filmen eller sport upplevelsen blir allt mer levande. Med blue ray spelaren ansluter du dig lätt till internet, den har också DLNA- funktioner för delning av medier och användare av anläggningen verkar mer än ofta rekommendera systemet för andra. Behöver man fler anledningar till att älska Samsungs hemmabio system?

Samsung hemmabio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Author: Bryad