Site Loader

Efter att den första smartphonen från Apple som fick namnet Iphone släpptes 2007 i USA (2008 i Sverige) har deras smarta mobiltelefoner varit enormt populära. Utveckling med att göra nästa modell snäppet bättre än telefonen där innan har de lyckats bra med varje gång och folk vill genast ha den nya modellen när Apple bestämmer sig för att lansera en ny smartphone.

Livet blir enklare med en smart telefon

Iphone 8 lanserades september 2017. Telefonen är gjort av glas och är designad med runda hörn. Mobilens HD-skärm är så pass bra att det plötsligt blir en fröjd att titta på film och serier i mobilen. Ljudet är också imponerande vilket gör att man verkligen kan njuta av att titta på film genom mobiltelefonen men såklart också lyssna på massa bra musik. Telefonen har mycket utrymme vilket gör att man kan ha nästan hur mycket appar som helst på telefonen utan att det ska vara något problem. Kameran på telefonen är på 12 mpx vilket kommer resultera till att man kan ta fina bilder som man dessutom kan lägga ett filter på för att resultera till att bilen blir ännu bättre. Tillsammans med iphone 8 kommer vardagen kännas enklare än någonsin förr.

Iphone X lanserade november 2017. Det är en snygg telefon gjord av glas samt en stålkant som ligger runt telefonen som är rostfri. Det är en mycket smart telefon på många sätt bland annat kan man öppnad upp telefonen med ansiktsigenkänning och processorn är bättre än någonsin förr för att bland annat kunna använda kraftfulla appar. Telefonen är snabb med stort utrymme så att man ska kunna få plats med både mycket appar och bilder. Telefonens kamera tillåter en att ta vackra bilder med dubbel kameran där man kan ställa in läge ’porträtt’ om man vill ta extra bra bilder. Som att det inte vore nog med det så kan man dessutom filma riktigt bra videor med mobilens kamera som tillåter en att filma 4k videor vilket inte är helt dumt att göra när man vill bevara en speciell upplevelse i minnet.

Iphone Xs är en riktigt smart och snabb telefon som lanserades september 2018. Mobilen är vattentålig och trotts att den är gjort av glas så är den allmänt väldigt tålig så att ta med telefonen på sina äventyr är en självklarhet. Kameran är bra och man kan ta bilder i hög kvalité och dessutom filma snygga videor. Ljudet är även mycket bra på telefonen vilket gör det till en perfekt telefon för alla som vill njuta av musik.

Iphone XR som lanseras oktober 2018 och är inte bara en snygg mobil utan den är bra också. Glaset som mobilen är gjort av är förstärkt vilket har resulterat i att hela mobilen är bättre än någonsin när det kommer till kvalité. Telefonen är också snabb och har en bra kamera som tar bra bilder även när ljuset inte är det bästa. Iphone XR lovar skarpa bilder och kameran är även bra att filma med. Telefonen har mycket utrymme och bra batteritid. Dessutom går det att ladda telefonen trådlöst.

Post Author: Bryad