Site Loader

Att vakna upp till solens uppgång över horisonten. Det finns knappt något mer behagligt än det, eller hur?! Men tyvärr blir det sällan så. För det första så bor vi i ett land där solen ena halvan av året inte behagar stiga upp samtidigt som oss, och den andra halvan går hon helst inte går ner. För det andra är det sällan man har ett panoramafönster mot öster, och om man har det är det många som faktiskt väljer att dra för gardinerna.

Är det då omöjligt att få vakna till en alldeles egen soluppgång? Svaret är enkelt. Nej! I och med Philips Wake-Up light-produkter går det att året runt, var du än befinner dig, hur du än mår och när du än behagar att vakna, att slå upp ögonen inför en ny dag till en personlig soluppgång. Philips Wake-Up Light är en väckarklocka. Det kan låta trist, men ärligt talat, dessa produkter med denna wake-up-fuktion är så långt ifrån en vanlig skränande väckarklocka som man bara kan komma.  Produkterna har olika antal väckningsljud. Vissa har fågelsång, andra har mer melodiska ljud. Ljuden är naturtrogna och ökar successivt. Ökningen av ljudet tar ungefär en och en halv minut tills det når max – alldeles lagom för att vakna till.  Detta gör att man lugnt och stilla kommer till sitt fulla medvetande och känner sig fullt utvilad när man väl väljer att stänga av sin väckarklocka. I vissa går det att koppla in radion med lugn musik eller mysigt morgonprat från favoritkanalen.

Personligt inställd ljusinställning

Det som är mest unikt, där är just ljusfunktionen som Philips Wake-Up Light har. Beroende på hur ljuskänslig man är kan man ställa in i vilken grad av ljusintensitet man vill att lampan ska gå upp till. Det finns upp till tio olika ljusinställningar för att det ska var så personligt som möjligt. Ljuset ökar i en hel halvtimme och går från, ljust nästan pastellfärgat till en mer klarare gul likt solens citrongula färg.  Precis som en vanlig digital väckarklocka har Philips Wake-Up Light snoozefunktioner. Även här är det mer harmoniskt. Med en enklare touch på överdelen av klockan kommer ljudet att stängas av för att sedan, ungefär tio minuter efter avstängningen, sätta ingång igen på ett lika smygande och för själen mjukgörande sätt.  Vissa av Philips Wake-Up Light har även insomningfunktioner som man kan sätta in på kvällen. Med nedvarvningsfunktioner får man lättare att falla i sömn genom att omedvetet följa ett rytmiskt ljud eller ljud som klockan ger ifrån sig. Precis som uppvaknandet är unik och personlig, är även denna nedvarvningsfunktion enkel att anpassa efter egna behov. Inget säger att man bara behöver använda de olika funktionerna inför uppstigandet eller natten, det går minst lika bra att använda Philips Wakr-Up Light i meditation eller när man behöver en snabb vilopaus mitt på dagen. Alla Philips Wake-Up Light är kliniskt prövade och godkända. Med andra ord, det är bevisat att dessa väckningsprodukter ger mer välbefinnande och minskar stressen hos användarna. Ett lugnare vaknade gör dig piggare under hela dagen vilket medför att du mår bättre och presterar bättre. Detta i sin tur resulterar i godare nattsömn. En solgul cirkel kan man säga.

Personligt inställd ljusinställning

 

Post Author: Bryad