Site Loader

Huawei är ett stort företag inom mobiltillverkning och teknik. Tre av de senaste modellerna av mobiltelefoner som Huawei släppt ut är Huawei P20 Pro, Huawei Nova 3 och Huawei Mate 10 Pro. Några saker som alla tre mobilerna har gemensamt är att det har väldigt höga standarder på sina kameror, oavsett vilken av dessa modeller man väljer att kolla på. Alla tre har en huvudkamera med över 20 megapixlar på och Huawei har även sin egenframträdande teknik för sina kameror vilket ger ännu skarpare bilder och klarare färger. Huawei Mate 10 Pro har även en kamera som har möjlighet att filma i 4K och har en 2x hybrid zoom vilket gör det möjligt att få klara och fina bilder även vid zoom. Huawei P20 Pro till hör Huaweis P20 Serie och har en storlek på 73,9 * 155 * 7,8 mm och väger ca 180g. Den har en skärmstorlek på 6,1” och är av typen OLED. Den har även en upplösning på 1080 * 2240 och kvalificeras som full HD. P20 Pro är den som har bäst kamera av de 3 jämförda mobilerna och har en bakre kamera med 40 megapixlar, den har även stöd för 20 och 8 megapixlar. Denna kamera är en trippellins kamera så den kan få bilder näst intill likvärdiga med en ensamstående kamera. Utöver den bakre kameran har den även en framkamera med 20 megapixlar. P20 Pro har även 3 stycken enastående processorer varav den ena är 8 kärning vilket ger mobilen en enastående kraft, den kan även arbeta väldigt snabbt för att vara en mobil då den har hela 6GB RAM

De återstående två

Huawei Nova 3 och Huawei Mate 10 Pro å andra sidan ligger snäppet under P20 Pro i det mesta men är fortfarande två utmärkta mobiler. En fördel med Mate 20 Pro i jämförelse med P20 Pro är att dess framkamera är något bättre men utöver det finns det inte mycket som gör den till en stabilare mobil. Detta klart beror också vilket pris man vill lägga då P20 Pro är steget dyrare än de andra två, men priset är så pass lite skillnad på så att enligt de uppfattningar jag har så är P20 Pro mera prisvärd. De specifikationer som gäller för Nova 3 och Mate 10 Pro är inte så speciellt stor skillnad på gentemot P20 Pro. De alla har en processor med 8 kärnor vilket gör alla tre till väldigt moderna och kraftfulla mobiler. Så det mesta hänger på hur bra kamera och vilka möjligheter man vill ha som spelar in vilken man borde köpa. Det finns dock några små skillnader mellan mobilerna som exempelvis vilken typ av LED-skärm de kör på, men det är mestadels en smaksak vilken man borde gå för i det fallet.

De återstående två

Rent prismässigt skiljer sig Nova 3 väldigt mycket från de andra två, så om man vill ha en mobil från Huawei för ett rimligt pris skulle jag rekommendera Nova 3 då den har hög standard precis som mina motparter men ligger några tusen under de andra två i priset.

 

 

Post Author: Bryad