Site Loader

Idag lanserad det många nya Smartphones från olika märken. Alla mobiltelefoner har nya och smarta funktioner vilket gör att det blir svårare och svårare att veta vilken telefon det är man borde köpa när det är dags att köpa en ny. LG har under den senaste tiden lanserat några riktigt bra och smarta mobiltelefoner men vilka av deras mobiltelefoner är värda att ta en närmare titt på och faktiskt köpa?

Riktigt bra mobiltelefoner

LG V40 ThinQ lanserades oktober 2018 men det skulle dröja flera månader tills den gick att köpa i Sverige. Det är en riktigt bra mobiltelefon, kanske speciellt om man är intresserad av att kunna ta riktigt bra bilder. De har nämligen valt att satsa på kameran, batteriet och skärmen. Skärmen är en oled-skärm och en riktigt bra sådan. Ljudet är också otroligt och det går därför utmärkt att lyssna på musik och streama film genom mobilen.

LG G7

Det som gör att mobiltelefonen sticker ut är mycket på grund av telefonens trippelkamera vilket innebär att man totalt har 8 plus 5 megapixel att ta fina bilder med. På baksidan sitter hela tre kameror och det är möjligt att ta bild med alla tre kameror samtidigt, en riktigt bra mobil för den som tycker om att ta bilder med andra ord. Ett plus i kanten är också att mobilen väger väldigt lite vilket gör att det blir hur enkelt som helst att ta med den överallt. LG G7 Fit har gått att köpa i Sverige sedan november 2018. Det är en mobiltelefon i mycket hög kvalité och den erbjuder mycket för en liten peng vilket nog få skulle tacka nej till. De har valt att satsa på kameran, bildskärmen och ljudet.LG V30S är en smart mobiltelefon där de denna gång valt att satsa på telefonens minne. Telefonen påminner på andra sätt mycket om LG’s V30 men kan beskrivas som en mer uppgraderad variation som är lite smartare och lite bättre. LG Q7 är en bra budgettelefon från LG som det är lätt att känna sig trygg tillsammans med. Telefonen är inte alls känslig för vatten vilket inte bara betyder att den tål regn utan det är till och med möjligt att tappa den i vatten utan att den ska skadas av det. Dessutom så är telefonen stöttålig så LG Q7 är en riktigt bra mobil att ha om man ofta brukar tappa mobilen eftersom den tål både att bli tappad och få vatten på sig. Ljudet är också bra men det rekommenderas att man lyssnar på musik i hörlurar för att få den bästa musikupplevelsen. Kameran är bättre på en lite dyrare mobil så är man ute efter att ta bra bilder så finns det andra LG telefoner som är bättre även fast kameran är bra för sin prisklass.LG K11 är en bra mobiltelefon främst om man tycker att det är viktigt med bra ljud. Kameran är också bra och lätt att förstå sig på samt att man kan förvänta sig en riktigt bra batteritid.

Post Author: Bryad