Site Loader

Samsung har tillverkat smartphones sedan 2010 och har fyra (4) serier som de satsar på och som säljer bra. Den som säljer mest är Galaxy-modellerna och det finns nio (9) modeller av dessa. Inom varje modell finns det olika versioner som t.ex. Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, S7 Edge injustice Edition och S7 Edge Olympic Edition. Den allra senaste i Galaxy-serien är Galaxy S9 och S9+.Det nya med denna modell är att man kan ta ännu bättre och klarare bilder, likväl i starkt solljus som i mer dovt ljus. Detta gör att man inte längre är beroende av omgivningens ljussättning för bilderna. En glädje för alla som ständigt vill ta selfies, groupies, naturfoton med mera.

Med de nya Galaxy S9-modellerna kan du också skapa dig en egen emoji och därmed göra din telefon och dina konversationer ännu mer personliga. Du kan också sakta ner tiden med Super Slow-Mo.  Precis som i Galaxy S8-serien så har även S9-modellerna Bixby. Denna intelligenta funktion fungerar som en sökmotor för dig när du vill söka vill söka fram saker i din mobil eller på internet. Du kan använda din röst, text eller touch för att säga vad du vill ta reda på. Du kan även filma det du vill ha information om med din kamera, som även den är integrerad med bixby.

Galaxy Note och A-serien

I Galaxy Note-serien finns det även här en version (Note)9. Denna version innehåller en bra kamera, och större skärm än t.ex Galaxy telefonerna. Note är dock mest känd för sin integrerade pekpenna, som gör att man inte ens behöver röra vid telefonen för att använda den. Denna mobil marknadsförs som en perfekt telefon när det kommer till att spela (s.k. gaming). Den har en grym batteritid, laddar upp snabbt och har en funktion som hindrar mobilen från att bli överhettad. Pennan gör också att det är lätt att göra kreativa saker som kan förenkla i vardagen.   Samsung Galaxy A har även den ett flertal modeller, och den senaste versionen är A8 och A8+. Den här serien av är en lite enklare version av S-serien, men innehåller ändå två selfie-kameror som de andra modellerna. Den här modellen har båda fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning. Den senaste versionen har den hittills största skärmen och har en bred horisontell bildvisning.
A8-serien har en uppgraderad skärm och infinity-skärmen gör att du kan ta ännu större bilder och det finns även ett annat djup, en specialeffekt som gör att motiv kan bli synliga och bakgrund suddiga – allt för att göra bilden mer levande. Det finns också en serie, som trots sin enkelhet – i jämförelse med de andra modellerna, blivit riktigt populär och det är serien Galaxy J-serien. I dessa telefoner finns i princip bara det viktigaste man behöver som funktioner som ringa, sms och chatta. Hastigheten är helt klart duglig och så även kameran, men det går inte att ta mer än “vanliga” bilder med den, och inget för den som önskar använda telefonen till att fota mer avancerade bilder. Skärmstorleken gör ändå att man kan se videor på t.ex. YouTube helt dugligt.

Galaxy Note och A-serien

 

Post Author: Bryad