Site Loader

För inte alls så länge sedan så var det viktiga med att ha en mobiltelefon att man på ett enkelt sätt alltid skulle kunna ringa och svara i telefon även när man var ute på stan samt för att kunna skicka sms till varandra.  Rättare sagt det var i stort sett det man kunde göra på en mobiltelefon. Utvecklingen med smarttelefoner har gått snabbt och idag kan man använda sin mobiltelefon till så mycket mer än bara ringa och skicka sms. Att veta vilken smartphone man ska köpa när man är i behov av en ny mobil är svårare än någonsin eftersom det finns så många bra smartphones ute på marknaden. De flesta vill förstås ha den senaste modellen men även där blir det klurigt eftersom det idag finns så pass många olika märken att välja mellan. Ett märke som alltid lovar hög kvalité till riktigt bra pris är Sony så vilka är de senaste smartphones från Sony?

Smarta och prisvärda mobiltelefoner

Sony Xperia 10 är en smartphone från Sony som lanserades under 2019. Det finns mycket som är bra med Xperia 10 men är man en person som ofta tittar på film, serier eller kanske youtube klipp på mobilen så borde man verkligen ta en närmare titt på den otroligt smarta telefonen. Skärmen är stor samtidigt som bilden är väldigt klar och därför att det svårt att inte njuta av upplevelsen tillsammans med telefonen. Givetvis är det också viktigt med bra ljud när man tittar på en film och med Xperia 10 kan man inte bara förvänta sig riktigt bra bild utan även riktigt kraftfullt ljud. Upplever man ändå att ljudet inte skulle vara bra nog så går det att enkelt fixa till problemet i telefonens ljudutställningar, det har aldrig varit smidigare att titta på en bra film vart man än befinner sig. Vill man själv filma eller ta vackra bilder så är det givetvis också möjligt att göra det genom att filma otroligt kraftfulla filmer i full HD och ta bilder som liknar de som man tar med en bra systemkamera. Vill man ha en riktigt bra smartphone bör man satsa på Xperia 10.

Sony Xperia 1 är en annan smartphone från Sony som är riktigt bra och som man garanterat inte kommer känna sig missnöjd tillsammans med. Telefonen lanserades likt Xperia 10 också under 2019 och har där med naturligtvis de allra senaste funktionerna som man idag bör förvänta sig av en bra smartphone. Fokuset ligger främst på skärmen samtidigt som ljudet också är riktigt imponerande. Är en bra kamera viktigt så kan det vara bra att ha koll på att Xperia 1 har en riktigt kraftfull kamera med 3 linser, det är kort och gott en smartphone för instagram proffset.

Sony Xperia 5 lanserades också under 2019 och är en smartphone som är bra inom alla sina områden vilket bland annat innebär bra skärm, bra kamera och bra ljud. Vill man dessutom ha en snygg telefon så borde man ta en närmare titt på just Xperia 5 då telefonen har en riktigt modern design.

Post Author: Bryad