Site Loader

När man ska välja en spelkonsol så har det blivit en djungel idag. Det finns inte en, två eller tre sorter längre utan möjligen 10 – 15, om det ens stoppar där. En av dessa konsoler är Nintendo 3DS. Men varför ska man välja just Nintendo 3DS? Här nedan kommer lite information som kan hjälpa dig i ditt beslut om vad du ska välja för att ta dig till spelens värld.

Fysiska eller digitala spel

Med många konsoler så kan man bara spela de spel som hör till just den konsolen. Men med Nintendo 3DS spel kan man spela på konsoler som Nintendo 3DS XL, Nintendo 3DS, nya Nintendo 2DS och Nintendo 2DS. Har du spel som du tidigare spelat på Nintendo DS eller på Nintendo DSi? Inga bekymmer, dessa kan du enkelt spela på 3DS, på så sätt så behöver du inte fälla tårar för att du förlorar ditt spelbibliotek. Har du inga fysiska spel och känner att du inte vill ha det heller för det bara tar plats? Lösningen är: digitala spel. Bara leta dig in på den digitala spelshoppen och hitta spel för dig och barnen som ni kan roa er med. Spara ner det på Nintendo och spela när ni vill. Och dessutom kan du shoppa alla tider på dygnet. Man behöver inte längre stressa till affären för att köpa spel utan stanna hemma, kolla i lugn och ro vad du vill ha och klicka hem det och spela så fort det är nedladdat. Kan det bli så mycket bättre än så?

Fysiska eller digitala spel

Var kreativ

Du behöver inte enbart använda ditt Nintendo 3DS till att spela. Varför inte dra på dig din bästa pose och ta några snygga foton i 3D? Eller skapa 3D filmer. Locka fram din kreativa sida och bli din egna filmregissör. Självklart behöver även alla vila lite och vad passar inte bättre då att hitta en bra film eller serie på Netflix. Där finns det mycket att se och det kommer mer undan för undan. Eller varför inte kika på några roliga klipp på Youtube.

Träffa nya vänner

En del tycker om att spela single player spel och tävla mot sig själv. Andra vill spela mot varandra. Du har möjligheten att koppla upp dig online och spela med människor från hela världen. Bara det är ju spännande i sig! Eftersom ett Nintendo 3DS är i ett mindre format så är det lätt att ta det med sig. Därför är det perfekt om man ska ut och resa. Antingen till sig själv när man åker tåget till familjen. Eller kanske till barnen i baksätet medan man ska ut på äventyr. Oavsett så är det smidigt att ta det med sig. Med ett Nintendo 3DS så kan man göra lite det man känner för. Antingen kan man spela spel själv eller med vänner. Se på film eller roliga klipp. Känner man att man vill få utlopp för sin kreativa ådra kan man filma och fotografera. Det finns mycket att utforska i ett Nintendo 3DS och den stora frågan är, vilken färg vill du ha?

 

Post Author: Bryad