Site Loader

Har du varit med om att du måste skriva ut något och så har skrivaren på jobbet strulat? Om inte – du är helt unik! Eller kanske att du tänkt skriva ut en fin bild hemma och så blir hela bilden alldeles pixlig?! Eller att biljetterna till flyget ska skrivas ut (i sista minuten) och så är färgen slut i skrivaren? Eller kanske helt enkelt att du insett att du inte behöver skaffa en bastu eller ett diskotek eftersom skrivaren låter så innerligt och ger ifrån sig så pass mycket värme. Du och dina utskrifter är värda så mycket mer. Det är dags att skaffa en modern allt-i-ett-skrivare.

En modern allt-i-ett-skrivare är i princip alltid trådlös, vilket spara både plats och dammsugning. Men det gör också att en skrivare inte är fast förankrad i en viss dator. Det går lika bra att använda en trädlös skrivare till en laptop som till en stationär dator. Vad är det då för skillnad mellan en moderns skrivare och en modern allt-i-ett-skrivare? Jo, en multiskrivare är en skrivare som förutom att kunna skriva ut dokument och bilder, även har scannerfunktion och fungerar som kopiator. Dagens allt-i-ett-skrivare är till skillnad från de som lanserades förr, moderna. Med det menar jag att de har förbättrad utskriftskvalitet men också att de fungerar på både Windows och om du använder dig av Mac. Om man har Linux med Firefox eller Ubuntu går det med lite nedladdningar att koppla den moderna allt-i-ett-skrivaren till den datorn också. Dagens moderna multifunktionsskrivare går också, mer som regel än undantag, att ha som en ”smart” skrivare. Med inbyggt wifi blir det så mycket enklare att kommunicera mellan dator, mobil eller surfplatta och skrivare/kopiator/scanner. Prata med din skrivare, det går knappt att få det både roligare och mer effektivt. Dessutom får man med en modern allt-i-ett-skrivare alltid stöd för att skriva ut från mobila enheter som mobilen eller surfplattan. Således är det enda som behöv för att driva den mångfunktionella skrivaren, god täckning.

 

En kompakt och funktionell kompis

Hastigheten på utskrifterna går knappt att jämföra med de skrivarna från förr som tyvärr allt för ofta står kvar på arbetsplatser. Är det bra ligger utskriftshastigheten på 10 pp för svartvitt och något läger för färgutskrifter. Formatet på dokumenten som scannas in, skrivs ut eller kopieras kan var i alla möjliga mått och även former så som kuvert. Multifunktionsskrivarna som finns att tillgå idag måste naturligtvis uppmärksammas för sin text- och inte minst bildkvalitet. Färgerna är effektfulla och skärpan superbra. För viss finns även en flerpatronslösning vilket gör att man aldrig får slut på all färg på en gång utan kan byta en tom medan skrivaren börjar ta bläck från någon av de andra patronerna. Allt-i-ett-skrivare finns i både laser och bläckstrålefärg. Alla multifunktionsskrivare har tydliga och enkla displayer som är enkla att navigera. Ingen skrivare ska vara krånglig. I och med att dagens moderna allt-i-ett-skrivare är så små blir det mer effektivt att skriva ut och det blir lättare att inreda kontoret med skrivaren. Din allt-i-ett-skrivare blir mer praktiskt och i sin kompakta form helt klart en diskret och mobil detalj.

 

En kompakt och funktionell kompis

Post Author: Bryad