Site Loader

Att bli och sedan vara en man innebär en hel del saker, bland annat ett ständigt växande skägg och mustasch. Då är det viktigt att ha en bra rakapparat, och det finns många olika varianter att välja mellan. Vilken passar dig bäst? Vill du börja med en rakhyvel eller rakapparat? Vill du använda lödder, raka torrt eller i duschen?Oavsett vad du svarar på dessa frågor, så finns det en Philips variant som passar just dig. Därför är det så många män älskar rakapparater från Philips, då de täcker alla ens behov. Rakapparaterna har blivit mycket populära och genom tiderna varit ledande på marknaden. Det är ett märke som grundades redan 1939 vilket gjort att Philips haft lång tid på sig att bygga upp sitt märke, arbeta på kvalitén och ta en stark plats på marknaden.

Stort utbud

Philips har ett stort utbud och alla kan hitta en rakapparat som passar. Det finns allt från rakhyvlar till rakapparater och många varianter där emellan som erbjuder både torrakning och våtrakning, allt för att passa så många män och deras livssituationer som möjligt. En annan anledningarna till deras popularitet är att det går snabbt och lätt att raka sig då man, med de flesta modeller, inte behöver använda raklödder eller skum. Detta gör att det passar bra för män som är “på väg”. Vill man raka sig i duschen så finns det en modell i AquaTouch-serien som kan användas till detta för ännu mer tidsbesparing.Philips rakapparater är en god investering, då man kan raka sig utan lödder och skum och sparar därmed både pengar och tid på inköp. Att använda en rakapparat från Philips – blir alltså billigare i längden. På alla Philips rakapparater finns en hållbarhet som gör att man inte behöver byta rakhuvud oftare än vartannat år. Detta tack vare att kvalitén är den bästa! Med Philips rakapparater kan man välja mellan olika längder på sitt skägg om man inte föredrar renrakat eller vill alternera beroende på humör, säsong och tillfälle.

Stort utbud

Rakapparater i 7000- och 9000-serien har dessa trimtillbehör som gör att du kan göra din rakning mer personlig och utforma skägget som du önskar. Philips rakapparater har god batteritid och ComfortCut-rakblad system, vilket underlättar rakningen och gör rakningsprocessen bekväm och lättillgänglig. Det finns en massa olika tillbehör till rakapparaterna från Philips. Supporten hos Philips är toppen. Har man köpt en rakapparat från dom kan man registrera sin produkt på deras hemsida och snabbare på support om något händer eller du behöver svar på andra saker kring din rakapparat. Philips har också en sida där man kan logga in och hitta reservdelar till din rakapparat om du vill laga den själv. Philips har vunnit två priser hos Råd&Rön, en för “bäst i test” med en rakapparat från  9000-serien, modellen S9711/31, vilket ger en hudnära rakning, samt en för “bra köp”. Det är en rakapparat från 5000-serien, S5110/06, som erbjuder konsumenten en klassisk torrakning.  Vår mest populära rakapparat bland kunderna är dock rakapparaten S7710/26 från  7000-serien. Den är bra för de med känslig och torr hud.

Post Author: Bryad